Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Sarasvati

4 november 2010 23:31

Hej Blues :-) Hoppas du fortsätter skriva och hoppas din höst varit ok hittills? Hur går det, valet gick snett, det blev inget byta, svensken vill fortsätta va hård och egoistiskt lagd. Skänker dej en tanke i novembermörkret av bloggvänskap och hösttålamod
:-) hälsn Sarasvati

Blues

5 november 2010 15:27

Hej Sarasvati,
tack för dina uppmuntrande ord - det behövs i såna här tider. Tyvärr, så har du rätt igen - både mörka och hårda tider blir det i framtiden - egoism, främlingsfientlighet, kriminal... Uch och fy. Vart är vi på väg undrar jag? Vår välfärd och solidaritet är bara ett minne blött och andra länder behöver inte längre bli avundsjuka på våra framgångar. Med tanke på ett sånt parti sittande i riksdagen så tror jag inte att det blir bättre - bara sämre.
Det var länge sedan jag skrev något vettigt - min hälsa sviktar mer och mer och så har jag problem med synen. Dessutom så har jag en känsla som om allting har blivit sagt och jag har ingenting vettigt att säga - med tanke på hur det gick med valet (känner mig fortfarande helt förkrossad). Men vi för se. Allt kan vända.
Hoppas att allting är OK med dig och att ditt skrivande flyter som vanligt. Kör hårt. Hälsningar - Blues.

 
Ingen bild

aud_sahiti@live.se

14 september 2010 12:18

hej jag undrar om jag kan söka fondmedel då jag har 100% nedsatt arbetsförmåga

Blues

14 september 2010 15:37

Hej, jag är inte så insat i F-kassans bestämmelser, men du kan antigen fråga dem eller komma i kontakt med RESURS-jurister - tror att de kan hjälpa dig med den frågan.

 
Ingen bild

Michel

1 september 2010 11:22

Vilka betydelse tror du att massmedia har i ett demokratisk land?

Blues

2 september 2010 18:26

Att ge oss konsumenterna en sann bild av verkligheten borde vara massmedias uppdrag och mål - att sprida både information och kunskap om världen. Att upplysa oss om fakta.
Men,i dagens läge,skapar våra journalister en konstgjord information med falsk objektivitet, enbart för vinstens skull,en sensation.Det är en felaktig livsuppfattning som massmedia sprider och vi konsumenter köper.Och vi ser den verkligheten som är formad avsiktigt,att väcka interesse och känslorna men inte vår intelekt. Vi blir avtrubbade och det har ingenting med demokratin att göra. Det är som att tro po illusion.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se